#شهید_علم_الهدی ?
?بسم رب الشهداء و صدیقین?
? شهید بزرگوار سید حسین علم الهدی در سال ۱۳۳۷ در یک خانواده روحانی در اهواز به دنیا آمد. پدر بزرگوار ایشان مجاهد مرحوم آیت الله سید مرتضی علم الهدی بودند.
? شهید فعالیت های بسیار قبل از انقلاب و در مسیر مبارزه با رژیم منحوس پهلوی داشتند و به همین خاطر شکنجه های بسیاری را متحمل شدند.
? #نهج_البلاغه در طرح فکری و حرکت های فرهنگی شهید سید حسین علم الهدی نقش و جایگاه ویژه ای داشته؛ ایشان تفکرات امام علی ع و متن نهج البلاغه را در متن حرکت گسترده ای که پس از 22 بهمن با هدف کادر سازی برای انقلاب و انسان سازی مطرح می کنند. شواهدی بسیاری هست که روشن می کند خاستگاه بسیاری از جریان سازی های بچه های انقلاب در فضای فرهنگی جبهه ها، در فضای پر التهاب آن موقع استان( ماجرا های خلق عرب و احمد مدنی و جنگ و مقاومت و …) و مشخصا در تئاتر استان و سپس کشور، کلاس های نهج البلاغه شهید علم الهدی بوده و البته کلاس های شهید جمال پور و مجد زاده.شهید علم الهدی هنگام شهادت تنها در زمینه نهج البلاغه حدود 800 شاگرد مستقیم داشته
(عمدتا در اهواز و بخشی هم در دیگر شهرهای استان)
?زمان جنگ و حضور در جبهه:
? مطالعهی نهج البلاغه همراه با گریه
حاج صادق آهنگران نقل میکند:
در سال 1359 اتاق کوچکی از ساختمان نهضت سوادآموزی اهواز در اختیار حسین بود، حسین و چند نفر از دوستانش از جمله من، به آنجا رفت و آمد داشتیم. یکی از شبها من و حسین در این اتاق مشغول مطالعه بودیم.
نیمههای شب بود که حسین نهج البلاغه میخواند. من نگاه کردم به ایشان، دیدم چهرهی حسین برافروخته شده و دارد اشک میریزد. من با زیرچشم، شمار صفحهی نهج البلاغه را نگاه کردم و به ذهن سپردم پس از مدتی، حسین نهج ابلاغه را بست و برای استراحت به بیرون رفت. من همان صفحه نهج البلاغه را باز کردم، دیدم همان خطبهای است که حضرت علی(ع) در فراق یاران با وفایش ناله میکند و میفرماید: أَینَ عمار؟ أَینَ ذوالشهادتین؟ کجاست عمار؟ کجاست…..
خاطره یکی از دوستان شهید:
? روزهای ابتدای جنگ ، شبی تعدادی از بسيجيان طرح شبيخون به ارتش عراق را داشتند . ارتش عراق در اطراف اهواز بود . حسين وصيت نامه ای نوشت و به من داد . اين برگه تاچندروز درجيب من بود . روزی مشغول مطالعه کاغذهای جيب خود بودم که ناخودآگاه نامه ی حسين را خواندم . حسين در وصيت نامه نوشته بود، به شاگردانم سفارش وتأکيد مي کنم که مطالعه #نهج_البلاغه را ادامه دهند.
? این شهید والا مقام در ۱۶ دی ماه سال ۱۳۵۹ در دشت هویزه به شهادت رسید.
?روحش شاد.?
#ش?هید_نهج_البلاغه_ای
شهید سید محمد حسین علم الهدی
آخرین نظرات